joi, 13 mai 2010

Dezbatere publica

Stimati concetateni, va invit la o dezbatere publica, pe blog, privind cauzele dezastrului economic din Romania, in scopul gasirii unor cai si mijloace eficiente in regim de urgenta, dar si ca piatra pe temelie viitoare.


Sperantele din decembrie 1989 s-au spulberat; revolta insangerata nu trebuie sa se mai repete, avem nevoie de o revolutie de catifea, condusi de romani intelepti, cu suflete curate, iubitori de neam si tara, fara activistii instigatori ai celor dezinformati timp de 7 decenii, astazi instigatori la razboi civil.
Cateva precizari de mare actualitate, in domeniul politicilor social - economice practicate in mod voit de Ion Iliescu si ai lui discipoli in ultimii 20 de ani, pentru ca romanii si Romania sa ramana in sfera de influenta a marii puteri de la rasarit, al carui scop, firesc, nu poate fi condamnat.
NU ESTE VINOVAT CINE CERE SAU FURA, VINOVAT ESTE CINE DA SAU CINE NU SE APARA de dorinta de expansiune, de acaparare de teritorii si bogatii strategic importante cum sunt:
1. Ocuparea abuziva a teritoriilor romanesti pentru accesul flotei maritime comerciale si militare la gurile Dunarii ca parte riverana cu avantaje economice si militare, daca ne referim doar la Marea Neagra.
2. Insula Serpilor ca baza militara strategica a fostei puteri sovietice.
3. Uriasa rezerva de petrol si gaze a Romaniei din zona Insulei Serpilor, pe care am reusit juridic sa o recuperam partial ca teritoriu, dar pierduta ca valoare financiar-economica prin fraudulosul contract incheiat de politicienii votati de noi, ce merita a fi judecati in proces public de tribunale de urgenta.
Rolul mediilor de informare oficiale, autorizate, de stat sau private, este esential in aceste momente grele si au dreptul si obligatia de a oferi informatii corecte in perioada de refacere a economiei nationale si a moralului cetatenilor romani, lasand pentru vremuri mai prospere prostitutia de orice natura daunatoare societatii romanesti.
Ofer spre binele romanilor, o propunere privind reducerea substantiala a importurilor si exporturilor ilicite ale pietei negre, sustinute de toti factorii de conducere a tarii in ultimii 20 de ani cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie, aducand pagube imense producatorilor si consumatorilor romani. Propunerea face parte din "Capitolul II Masuri de prevenire, Art. 11" din propunerea legislativa pentru o noua Lege a Sigurantei Nationale a Romaniei, prezentata atat Presedintiei, cat si Guvernului Romaniei cu doua luni in urma.
In mod ferm, aveti datoria sa cereti posturilor de televiziune autorizate pe teritoriul tarii noastre, sa inceteze neconditionat emisiunile cu scop de a imparti natiunea romana in tabere ce pot duce la un razboi civil dorit de unii vecini, si nu numai, sa ocupe locurile cele mai vulnerabile din toate vamile si trecerile de frontiere, pentru a transmite non-stop toate evenimentele si incercarile frauduloase de trecere a frontierelor terestre, aeriene, dar mai ales navale.
In mod legal, prin aprobare data de primariile comunale sau orasenesti grupurilor de cetateni voluntari pentru controlul comertului si serviciilor in pietele publice, angrouri, magazine de orice profil pentru public, insotiti de Politia Comunitara, vor fi reduse substantial: piata neagra, specula, coruptia, pana la cel mai inalt nivel, iar posibilele abateri descoperite sa constituie probe in instantele de judecata si condamnare in regim de urgenta.
Singura politica pe care suntem datori sa o facem in prezent este SALVAREA ROMANIEI din mainile celor care in ultimii 70 de ani au mintit si exploatat fara scrupule cetatenii ei credinciosi.
Acum, sa hotaram pentru cine muncim, pentru noi romanii sau doar pentru ce i care ne-au furat roadele muncii pana in prezent.


Pentru mai multe informatii puteti accesa www.prichici.tk

Un comentariu:

  1. noi hotaram pentru cine muncim ? cred ca glumiti! lucrurile sunt hotarate de mult nu acum, nicimacar un razboi civil nu va pune pe fagas lucrurile pentru ca exista forte deafara care impun regulile majore, regulile minore si furturile minore le fac guvernantii care fura in colectiv tot ce se poate.

    RăspundețiȘtergere