vineri, 7 mai 2010

Expunere de motive

Ca cetateni romani ne punem intrebarea:
Cat de importanta a fost si este activitatea Serviciilor de Informatii in instaurarea ordinii si linistii publice, cresterii eficientei institutiilor statuslui si instaurarea democratiei reale in Romania dupa 1989?
Pana cand va fi furat bugetul statului, spoliat cetateanul, padurile si comorile tarii noastre, furate?
La baza eficientizarii Legii Sigurantei Nationale si a Serviciilor de Informatii in variante pe care o propun in anexa 1 si anexa 2, se afla exprimarea clara a unor principii de necontestat cum sunt.
  1. Organizarea si functionarea DGSI pe principiul "unirea face puterea", subordonarea directa a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si Comisei Parlamentare Comuna de Control a DGSI.
  2. Instruirea si protectia informativ-operativa a demnitarilor, factorilor de decizie in stat cu acordul lor scris pentru eliminarea posibilei savarsiri cu premeditare sau fara, a unor fapte prevazute in Art. 3 (Art. 3; litera "o" ) din Legea Sigurantei Nationale propusa.
  3. Supravegherea modului de transmitere a informatiilor de la surse, factorilor de decizie, de catre ofiterii specializati ai SSI, este necesar pentru stoparea utilizarii informatiilor in scopul santajului, sabotajului sau obtinerii unor foloase materiale personale necuvenite.

mai multe puteti afla pe http://prichici.tk/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu